2019. december 22., vasárnap

Kedvenc karácsonyi hallmarkos filmjeim

Ha már ősszel is volt egy ilyen poszt, akkor muszáj, hogy legyen egy karácsony alkalmából is. A Hallmarkról köztudott, hogy hálaadás után indulnak csak be igazán, de idén, ha jól emlékszem, már október végén elkezdték nyomatni a karácsonyi filmeket. Olykor-olykor megnézek egyet, idén novemberben sikerült sokat ledarálnom, és volt olyan, ami nagyon tetszett, ráadásul kiderült, hogy könyv alapján készült, így tuti, hogy azt is elolvasom majd. Ha valami giccsesre, aranyosra, meghatóra vágytok, akkor ajánlom ezeket, többségük az HBO GO-n elérhető. Nézzük, melyek ezek.

7. Christmas Encore
Magyar cím: Bemutató karácsonyra
Bemutatás éve: 2017
Főszereplők: Maggie Lawson, Brennan Elliott
Miről szól?: Charlotte Lacy, a feltörekvő színésznő megelégeli az évek óta tartó sikertelenséget, és úgy dönt, hogy New Yorkból Chicagóba költözik, hogy végre igazi munkát találjon. Sikerül is bekerülnie a Karácsonyi ének című produkcióba. Váratlanul szenvedélyes románcba bonyolódik a darab rendezőjével, a tévésztár Julian Walkerrel. Amikor a történelmi színház bajba kerül a bérleti szerződése miatt, a színészeknek és a stábnak igazi karácsonyi csodára van szüksége, hogy megmentsék a műsort.

6. Pride, Prejudice and Mistletoe
Bemutatás éve: 2016
Főszereplők: Lacey Chabert, Brendan Penny
Könyv, amely alapján készült: Melissa de la Cruz azonos című regénye alapján
Miről szól?: Darcy Fitzwilliam egy karrierista nő, aki nem találta meg a szerelmet, azonban az élete fenekestül felfordul, amikor hazatér, hogy segítsen édesanyjának megtervezni egy jótékonysági estet.

5. Christmas in Love
Magyar cím: Szerelmes karácsony
Bemutatás éve: 2018
Főszereplők: Brooke D'Orsay, Daniel Lissing
Miről szól?: Ellie egy kisvárosi pékségben dolgozik, amit Nick, a nyagyvárosi üzletvezető modernizálni szeretne. Ellie szerint az üzlet az emberek, nem pedig a gépek miatt lesz sikeres. Nick elképzeléseit elfogadja végül Ellie?

4. With Love, Christmas
Bemutatás éve: 2017
Főszereplők: Emilie Ullerup, Aaron O'Connell
Miről szól?: Az ugyanannál a cégnél dolgozó Melanie, aki imádja a karácsonyt és Donovan, aki viszont utálja, egymást húzzák a titkos ajándékozáson. Ráadásul a főnökük arra kényszeríti őket, hogy együtt tervezzenek meg egy karácsonyi reklámot.

3. Christmas in Evergreen
Bemutatás éve: 2017
Főszereplők: Ashley Williams, Teddy Sears
Miről szól?: A kisvárosi állatorvosnő a varázslatos hógömböt megrázva azt kívánja, hogy találja meg a szerelem.

2. Road to Christmas
Bemutatás éve: 2018
Főszereplők: Chad Michael Murray, Jessy Schram
Miről szól?: A TV producer Maggie felel a főzőműsor karácsonyi epizódjáért, azonban muszáj együtt dolgoznia a műsorvezető fiával.

1. A Bramble House Christmas
Bemutatás éve: 2017
Könyv, amely alapján készült: C.J.Carmichael azonos című könyve alapján
Főszereplők: Autumn Reeser, David Hayd-Jones
Miről szól?: Finn gyanakodni kezd, hogy az apja miért hagyott 100.000 dollárnyi pénzt a nővérre, aki gondozta, ezért álnév alatt nyomozásba kezd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése