2020. július 23., csütörtök

Filmek nyárra

Igazán csapongó ez a nyár, egyszer kánikula, máskor pulcsit kell venni. Mindenesetre hoztam öt filmet, amelyek nyáron játszódnak és szerintem egytől-egyig képesek nyári hangulatba hozni.

My Girl



Gyerekkorom kedvenc filmje, amelyben Veda nyári szünetét követhetjük nyomon, amikor még az élet a biciklizésről, a bingó estek kifigyeléséről és az álmodozásról szólt.

Mamma Mia!



Van, aki utálja, van, aki imádja, de az ABBA örök, Görögország pedig gyönyörű.

Négyen egy gatyában



Egy kedves film négy barátnőről, és egy farmerről, ami varázslatos módon mindegyikőjükre jó. Ezt a nadrágot küldik egymásnak a lányok a nyári szünet során, hogy szerencsét hozzon - kinek a focitáborban, kinek az apja új családjának bemutatásánál.

Apád-anyád idejöjjön!



Egy nagyon édes film, amely szintén a nyári szünet alatt játszódik. Lindsay Lohan alakítja az ikreket, akik egy táborban felfedezik, hogy ugyanúgy néznek ki, és mindkettőjüket egyedül neveli apukája/anyukája.

Kettőn áll a vásár



Ez pedig az Olsen ikrekkel forgatott 90-es években készült film, amelyben két rosszcsont kislány próbálja összehozni a főszereplőket - szintén a nyári szünet idején egy táborban.

5 megjegyzés:

  1. Innen a Mamma Mia nálam is nagy kedvenc, ahogy az Apád-anyád idejöjjön is. Szerintem nem tudnám megszámolni egy kezemen, hogy hányszor láttam már! :D A többit csak cím alapján ismerem, alkalmasint csemegézek majd közülük! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp :) A My girl és a Négyen egy gatyában esetében érdemes papírzsepivel is készülni..

      Törlés
  2. Egyedül a Négyen egy gatyábant nem láttam, a többit mind, vagy ezerszer, és imádom őket! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D a Négyen egy gatyában nagyon jóó! Szerintem már lassan az is klasszikusnak számít :)

      Törlés
  3. Óóóó gyerekkor! :) Szeretem azokat a gyerekekről/tinikről szóló filmeket, amik még abban az időben játszódnak, mikor még nem volt internet és okos telefon láz. Mindet láttam, és annyira bájosak!

    VálaszTörlés