2021. április 6., kedd

Szederbor a Youtube-on

Igen, eljött ez a pillanat is, amikor annyira magába rántott a booktuberek világa, hogy úgy döntöttem, magam is kipróbálom a videózást. Már ősz óta kacérkodtam a gondolattal, amikor is rátaláltam több könyves csatornára, amik nagyon tetszettek. A bloggerkedést jó ideje űzöm (a Szederbor előtt volt egy másik blogom is 2010 és 2015 között), és nem is tervezem abbahagyni, mert szeretek írni. Szerintem mindkét platformnak megvan a maga előnye - itt jobban kivesézhetek egy-egy könyvet, írásban összeszedettebbnek tartom magam, viszont a YT tökéletes az összegzős, tematikus könyvajánlók, TBR listák vagy book haul videóknak, amikor tudom mutogatni a köteteket.

Az első, nulladik videó már elérhető. Elég kacskaringósan indultunk, ugyanis eredetileg Instagramra készült a felvétel, de mint később kiderült, oda csak maximum 15 percest enged a felület, így egyből a csatornán kötött ki. Az első téma a NIOK áprilisi tematikája: olyan írók, akiknek neve 3 szóból áll.

Ha van kedvetek, nézzétek meg, iratkozzatok fel :)

Link


 

4 megjegyzés:

  1. Wow, hát ez szuper lett! Nagyon természetesen és jól nyomod, én élveztem. Jó, hogy sallangmentes, egyszerűen mesélős, beszélős, nincs vágás sem, nekem bejött, jövök még! :)

    VálaszTörlés