2020. június 23., kedd

Kedvenc nyári hallmarkos filmjeim

Az őszi, karácsonyi és a tavaszi ajánlók itt olvashatóak. Bár még a furcsa időjárás miatt nem kapott el a nyár hangulata, azért ráhangolódásként érdemes ilyen filmeket is beütemezni a hétvégékre.

6. A Taste of Summer
Bemutatás éve: 2019
Főszereplők: Roselyn Sanchez és Eric Winter
Miről szól?: Gabby Bright Shore-be költözik, hogy megnyissa a saját éttermét, azonban az egykori baseball játékossal, Calebbel is versenyeznie kell, hiszen övé a város legjobb kajáldája.

5. Love on Safari
Bemutatás éve: 2018
Főszereplők: Lacey Chabert és Jon Cor
Miről szól?: Kira, aki grafikusként dolgozik, megörököl egy vadasparkot Dél-Afrikában, ahol találkozik az ott dolgozó Tommal, és megismeri a helyi kultúrát is.

4. Pearl in Paradise
Bemutatás éve: 2018
Főszereplők: Jill Wagner és Kristoffer Polaha
Miről szól?: A kalandvágyó Alex és a kevésbé kalandvágyó író, Colin együtt útnak indul Fijin, hogy megtaláljanak egy rejtélyes és elrejtett gyöngyöt.

3. Season for Love
Bemutatás éve: 2018
Főszereplők: Autumn Reeser és Marc Blucas
Miről szól?: Tyler a válása után visszatér kislányával a kisvárosba, ahol felnőtt, hogy segítsen édesanyja éttermében. Benevez egy barbecue versenyre is, ahol összefut gimis szerelmével, aki - természetesen - maga is híres séf lett az évek alatt.

2. Summer Villa
Magyar cím: Szerelem a villában
Bemutatás éve: 2016
Főszereplők: Hilarie Burton és Victor Webster
Miről szól?: Egy sztár séf, aki épp egy rossz kritikán próbálja magát túltenni, és egy író, aki nem tudja elkezdeni a következő könyvét véletlenül találkoznak egy francia villában.

1. The Beach House
Magyar cím: Az a varázslatos vidéki élet (ezt azóta se tudtam megemészteni...)
Bemutatás éve: 2018
Főszereplők: Minka Kelly, Chad Michael Murray és Andie MacDowell
Könyv, amely alapján készült: Mary Alice Monroe: The Beach House (Ház a parton)
Miről szól?: Egy pusztító erejű vihar során, Caretta „Cara” Rutledge családjának tengerparti háza megrongálódik. Cara, aki nehéz múltját már megpróbálta maga mögött hagyni, visszatér, hogy megjavítsa a házat, eközben kénytelen újra szembesülni a múlt történéseivel. A vihar során Cara és édesanyja több száz tengeri teknőst mentenek meg a biztos haláltól, miközben leckét kapnak az élet nagy igazságaiból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése